Mistä hitosta on kyse?

Päivitys 2.4.2013 alkaen: Viltsu ei enää ole blogin kirjoittamisessa mukana muiden kiireidensä takia. Odotamme kuitenkin kauhulla miestä palaavaksi.

Hei Sinä, ja tervetuloa jakamaan meidän kanssamme tämä ällistyttävän mahtava ja ainutkertainen mahdollisuus tuhota mieli, ruumis, sielu ja kyky tuntea onnellisuutta yhdellä huikealla kerralla, jonka tarjoaa nyt ja aina ikuisuuteen asti (ennen seuraavia leikkauksia): Suomen puolustusvoimat.

Minä, alokas Nevalainen ja tuo alokas Rantala juoksemme häntä koipien välissä armeijan harmaisiin 7.1.2013, ja nyt sinulla on ennen näkemätön mahdollisuus jakaa nuo suolaiset kyyneleet kanssamme.

Jos siis intti on jäänyt väliin, jos et sinne pääse tai valitset siviilipalveuksen, jos komeampi puoliskosi on juuri tällä hetkellä siellä, jos sinä olet siellä nyt tai jo käynyt, vihaat tai rakastat inttiä, kaipaat kokemuksia, olet poika tai tyttö, äiti tai isä, opettaja tai turkkilainen, niin tämä on sinulle ehdoton blogi luettavaksi.

Miksi minä tähän aikaan tuhlaisin ja miten tämä eroaa muista inttiblogeista?

Koska olemme persoonallisia nuoria veijareita pääkaupunkiseudulta ja tämä on aivan helvetin kiinnostavaa. Sen lisäksi, että vain kerromme värikkäin kuvauksin mitä armeijassa tapahtuu, saatte huomata meidän fyysisen ja henkisen kasvun näinä päivinä, jota katkerasti laskemme.

Muusta massasta erotumme persoonallisella tekstillämme ja sillä, että meitä on kaksi ja olemme aivan hillittömän hauskaa väkeä. Ja jos kahden miehen välissä on tukala olla, seuraa vain toista.

Joten istu nyt alas ja päivitä sivustoa uusia viestejä odotellessasi.

Eli siis mistä on kyse?

Nevalainen:

Nevalainen lähti vuoden vaihteessa Upinniemeen, ja 15.2 sotilasvalassa vannoi kautta kiven ja kannon olevan sotilaspoliisi (ilman omaa tahtoaan). Tuomioksi napsahti siis 255 suloista vuorokautta, eikä yhtään kesälomaa. Vankeus päättyy 18.09.2013, joten sinne asti tulevat päivitykset ainakin jatkumaan sen mukaan miten asiaa ja aikaa löytyy.

Tähän mennessä päivitykset ovat olleet pitkälti henkisempää tutkiskelua, sitä miltä intissä on tuntunut olla, kun taas konkreettinen selitys on jäänyt vähemmälle. Tasapainoa pidetään sen mukaan yllä kun kiinnostavaa asiaa vain löytyy, mutta pääpainona tulee olemaan juuri nuo henkiset asiat.

Päivityksiä on keskimäärin ollut kerran viikossa.

Rantala

Rantala taas lähti Santahaminan suorittamaan asepalvelusta, jonka loppumisesta ei ole tietoakaan. Todennäköinen loppusijoituspaikka on joko sotilaspoliisikomppania tai pääesikunta, koska tarinamme sankari päätti avata oven jatkuvalle suklaassa kylpemiselle: hakemus pääesikunnan www-sivujen ylläpitoon tuotti ainakin haastattelukutsun verkkotoimittajan töitä varten. Palvelusaika siis joka tapauksessa 255 vuorokautta. Tässä onkin hyvä seurata miten lähtökohtaisesti samanlainen palveluskuva eroaa eri sijainneissa. Rantala on myös usein keskittynyt kertomaan tarkemmin mitä he ovat tehneet ja mistä päivät ovat konkreettisesti koostuneet. Päivityksiä on tullut hieman tihuempaan tahtiin kuin Nevalaisella, noin kerta viikossa kuitenkin.

Yhdessä kaikk’ on hauskempaa:

Tarkoituksemme on siis kertoa meidän tunteista ja kokemuksistamme armeijassa, ja ehkä jopa tutkia hiukan armeijaa kokonaisuutena, mutta paha luvata mitään syvällisempää kun kirjoittajat ovat, keitä ovat. Vuorottelemme kirjoittamista ja nimeämme aina itsemme, joten voit seurata vain toisen toilailuja (Nevalainen on parempi) tai sitten, miten joku nimeämätön henkilö voi väittää tämän olevan tarkoitettu toimivan, voit seurata miten kahden eri henkilön kokemukset vaihtelevat eri paikoissa, molemmat kun ovat kuitenkin lähteneet hieman samanlaisita lähtökohdista. Tässä on kuitenkin oiva tilaisuus seurata kahden eri miehen inttiuraa ja kokea siitä monta eri puolta, henkinen ja fyysinen.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s